Durant l’últim Trocasec, celebrat el 5 de maig a Pl. Navas, la comissió Repensar Poble Sec va organitzar un mapa col·laboratiu del barri, amb el veïnat que s’hi volgués passar, per començar a esbrinar els efectes del Pla Paral·lel. Es van crear tres categories de colors (hotels, comerç i habitatge), cadascuna amb tres o més subcategories (respectivament: hotels, pisos turístics i hostals; botigues de luxe, nous establiments d’oci i comerços de proximitat; i desnonaments, veïnat expulsat, pisos buits i pisos de protecció oficial), per tal de visibilitzar aquest procés de gentrificació i com està envoltant i hipotecant ja, a hores d’ara, la vida del barri.

One thought on “Mapa col·laboratiu al Trocasec

  1. Pingback: Mapa col·laboratiu del Poble Sec | Assemblea de Barri Poble Sec

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *