Solar_oficis-05-05

Aquest dissabte 23 de maig celebrarem una tarda d’oficis al Solar de la Puri.

Començarem aviat, a les 17 h., amb un taller de mobiliari urbà a càrrec d’Emilio López Mateo, que fabricarà un parell de bancs per seure’ns durant les projeccions al Solar i que ens ensenyarà, de pas, a fer mobles col·lectius per a l’espai públic.

Després, cap a les 20 h., es presentarà l’Ateneu d’Oficis de la Base, del qual fa part l’Emilio i altres companyes.

I quan s’hagi fet de nit, projectarem Daguerrotipos (Daguerréotypes, 1975, 80′), en què la directora Agnès Varda filma el carrer Daguerre, al 14è disctricte de París, on vivia aleshores. La càmera de Varda enregistra els comerciants, el carnisser, la fornera, el botiguer d’ultramarins, el perruquer, i el veïnat en general, ultrapassant la vida normalitzada del francès mitjà i fent un homenatge a allò quotidià.

No t’ho perdis!

***

Queridas,

Este sábado 23 de mayo celebraremos una tarde de oficios en el Solar de la Puri.

Empezaremos pronto, a las 17 h., con un taller de mobiliario urbano a cargo de Emilio López Mateo, que fabricará un par de bancos para sentarnos durante las proyecciones en el Solar y nos enseñará, de paso, a hacer muebles colectivos para el espacio público.

Después, hacia las 20 h., se presentará l’Ateneu d’Oficis de la Base, del cual forma parte Emilio y otras compañeras.

Y cuando se haya hecho de noche, proyectaremos Daguerrotipos (Daguerréotypes, 1975, 80′), en la que la directora Agnès Varda filma la calle Daguerre, en el distrito 14º de París, donde vivía entonces. La cámara de Varda registra a comerciantes, al carnicero, a la panadera, al tendero de ultramarinos, al peluquero, y a las vecinas en general, trascendiendo la vida normalizada del francés medio y homenajeando lo cotidiano.

No te lo pierdas!

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *