radio_mobyDick

Aquest dimecres 15 de juny estarem des de les 19 h. al Solar de la Puri amb una sessió de radio i cinema a la fresca. Durant la primera part entrevistarem en directe a les veïnes del carrer i el solar, i a tothom que hi vulgui participar, i puntxarem música. I quan es faci de nit, projectarem MobyDick, una de les pel·lícules més desconegudas, alhora que importants i divertides, de la Barcelona de finals del segle passat. Se situa en un barri en procés de descomposició i canvi: el Poble Nou.

MobyDick. Tres lladres de ferralla instal·lats en una fàbrica abandonada. Un territori d’indústries desertes. Campaments gitanos. Un policia. Les cames trencades. La desintegració de la banda i el crepuscle del seu món. Valdivia. MobiDick o el Gordo Pachuli o José Mari. La memòria anecdòtica i fotogràfica de tot això per construir una aventura, una comèdia, un western, un documental.

https://vimeo.com/18303664 

***

Este miércoles 15 de junio estaremos desde las 19 h. en el Solar de la Puri con una sesión de radio y cine al aire libre. Durante la primera parte entrevistaremos en directo a las vecinas de la calle y el solar, i a cualquiera que se preste a participar, y pincharemos música. Y cuando se haga de noche, proyectaremos MobyDick, una de las películas más desconocidas, a la vez que importantes y divertidas, de la Barcelona de finales del siglo pasado. Se sitúa en un barrio en proceso de descomposición y cambio: el Poble Nou.

MobyDick. Tres ladrones de chatarra instalados en una fábrica abandonada. Un territorio de industrias desiertas. Campamentos gitanos. Un policía. Las piernas rotas. La desintegración de la banda y el crepúsculo de su mundo. Valdivia. MobyDick o el Gordo Pachuli o José Mari. La memoria anecdótica y fotográfica de todo esto para construir una aventura, una comedia, un western, un documental.

https://vimeo.com/18303664 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *