cleopatra_color

 

El dilluns 18 de juliol el Taller de Ficció tanca un cicle de treball. Per això hi voldríem veure’ns amb tota la gent amiga, que ha fet possible la nostra activitat al carrer Puríssima Concepció durant els últims tres anys, al Solar de la Puri cap a les 22 h. Organitzem junt amb Marabal una sessió de teatre i cinema inclosa, a més, en el programa de festes de La Base i l’Assemblea de Poble Sec.

Fa més d’un any, el dramaturg Iván Morales va consultar l’arxiu audiovisual que estàvem fent sobre Puríssima Concepció per desenvolupar l’escriptura de la peça teatral Cleòpatra. Malauradament, aquesta col·laboració no va tenir un retorn cap al veïnat del carrer. Ara el centre de formació i creació artística Marabal, resident a Poble Sec des de 2008, adaptarà de manera lliure una part d’aquell text. També projectarem materials de l’arxiu que hem anat produint al llarg de més de tres anys: entrevistes amb veïnes, imatges dels enderrocaments de 2012, etc.

Tot plegat es diu Cleòpatra a Puríssima. No t’ho perdis.

***

El lunes 18 de julio el Taller de Ficció cierra un ciclo de trabajo. Por ello, querríamos ver a toda la gente amiga, que ha hecho posible nuestra actividad en la calle Puríssima Concepció durante los últimos tres años, en el Solar de la Puri hacia las 22 h. Organizamos con Marabal una sesión de teatro y cine que se incluye además en el programa de fiestas de La Base y la Asamblea de Poble Sec.

Hace más de un año, el dramaturgo Iván Morales consultó el archivo audiovisual que estábamos haciendo sobre Puríssima Concepció para desarrollar la escritura de la pieza teatral Cleòpatra. Desgraciadamente, esta colaboración no tuvo ningún retorno a las vecinas de la calle. Ahora el centro de formación y creación artística Marabal, residente en Poble Sec desde 2008, adaptará de manera libre una parte de aquel texto. También proyectaremos materiales del archivo que hemos ido produciendo a lo largo de más de tres años: entrevistas con vecinas, imágenes de los derribos de 2012, etc.

El resultado se llama Cleòpatra a Puríssima. No te lo pierdas.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *