Purissima Concepció

El proper dissabte 22 de febrer, a les 17 h., iniciem un taller de memòries sobre el carrer Puríssima Concepció. Ens ajuntarem al Centre de Cultius Contemporanis del barri (CCCb), al número 28, per posar en comú, amb l’ajuda de les veïnes i veïns que hi vulguin participar, fotografies i relats amb els quals començar a teixir una memòria col·lectiva d’aquest espai urbà, maltractat des de fa més de deu anys per la deterioració, les expulsions i els enderrocaments.

A més de berenar i compartir imatges i històries del carrer, projectarem un muntatge d’entrevistes que ja li hem fet a tres exveïnes. Tant si teniu una vinculació directa amb Puríssima Concepció, com si esteu interessades a enfrontar els canvis que estan assolant el barri, per mà del Pla Paral·lel, us convidem a fer part del taller i activar una memòria comuna com a eina de resistència. Si no hi podeu venir, però teniu materials que us agradaria donar a conèixer, escriviu-nos a tallerdeficcio@gmail.com

***

El próximo sábado, 22 de febrero, a las 17 h., iniciamos un taller de memorias sobre la calle Puríssima Concepció. Nos reuniremos en el Centro de Cultivos Contemporáneos del barrio (CCCbarri), en el número 28, para poner en común, con la ayuda de las vecinas y vecinos que deseen participar, fotografías y relatos con los que empezar a tejer una memoria colectiva de este espacio urbano, maltratado desde hace más de diez años por el deterioro, las expulsiones y los derribos.

Además de merendar y compartir imágenes e historias de la calle, proyectaremos un montaje de entrevistas que ya le hemos hecho a tres exvecinas. Tanto si tenéis vinculación directa con Puríssima Concepció, como si estáis interesadas en enfrentar los cambios que asolan el barrio, de la mano del Pla Paral·lel, os invitamos a formar parte del taller y a activar una memoria común como herramienta de resistencia. Si no podéis venir, pero tenéis materiales que os gustaría dar a conocer, escribidnos a tallerdeficcio@gmail.com

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *