El proper dissabte 22 de març, a les 17 h., continuem amb el taller de memòries sobre Puríssima Concepció. Ens ajuntarem, com l’anterior vegada, al Centre de Cultius Contemporanis del barri (CCCb), al número 28, per tornar a posar en comú fotografies i relats veïnals, i seguir component una memòria col·lectiva d’aquest carrer del Poble Sec, maltractat des de fa més de deu anys per la deterioració, les expulsions i els enderrocaments.

A més de berenar i compartir imatges i històries, projectarem fragments d’entrevistes que li estem fent a (ex)veïnes. Aquest cop voldríem parlar principalment de dues qüestions: 1. Quan, com i per què s’hauria abandonat la vida al carrer. 2. Com la deterioració estructural i les cures entre veïnes, duent-se sovint la contrària, han marcat els últims anys de Puríssima.

Tant si teniu vinculació amb el carrer, com si esteu interessades a enfrontar els canvis que estan assolant el barri, per mà del Pla Paral·lel, us convidem a fer part del taller i a activar una memòria comuna com a eina de resistència. Si no hi podeu venir, però teniu materials que us agradaria donar a conèixer, escriviu-nos a tallerdeficcio@gmail.com o truqueu-nos al 696816434 (Aurelio) / 626317001 (Pilar).

Gràcies per endavant i una abraçada

***

El próximo sábado 22 de marzo, a las 17 h., continuamos el taller de memorias sobre Puríssima Concepció. Nos reuniremos, como la vez anterior, en el Centro de Cultivos Contemporáneos del barrio (CCCbarri), en el número 28, para volver a poner en común fotografías y relatos vecinales, y seguir tejiendo una memoria colectiva de esta calle del Poble Sec, maltratada desde hace más de diez años por el deterioro, las expulsiones y los derribos.

Además de merendar y compartir imágenes e historias, proyectaremos fragmentos de entrevistas que le estamos haciendo a (ex)vecinas. En esta ocasión querríamos hablar principalmente de dos cuestiones: 1. Cuándo, por qué y cómo se habría abandonado la vida en la calle. 2. Cómo el deterioro estructural y los cuidados entre vecinas, llevándose a menudo la contraria, han marcado los últimos años de Puríssima.

Tanto si tenéis vinculación con la calle, como si estáis interesadas en enfrentar los cambios que asolan el barrio, de la mano del Pla Paral·lel, os invitamos a formar parte del taller y a activar una memoria común como herramienta de resistencia. Si no podéis venir, pero tenéis materiales que os gustaría dar a conocer, escribidnos a tallerdeficcio@gmail.com o llamadnos al 696816434 (Aurelio) / 626317001 (Pilar).

Gracias de antemano y un abrazo

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *