Pisarra Solar de la Puri

El dissabte 5 de juliol vàrem inaugurar el Solar de la Puri, al carrer Puríssima Concepció. Les dificultats logístiques que representa reapropiar-se d’un espai clos i abandonat no varen impedir, gràcies a les companyes de l’Ateneu d’Oficis, la seva obertura. Acompanyades d’amigues i veïnes, vàrem compartir menjars i begudes abans d’ estrenar la pantalla de cinema, pintada a la paret d’un dels edificis que limita al solar.

Hem agraït molt la presència d’antigues veïnes de les finques afectades perquè compartissin amb nosaltres les seves experiències i explicacions. Una pissarra pintada a la paret convidava els assistents a una pluja d’idees sobre els usos de l’espai. A més, un full en blanc es va convertir en un catàleg de les pel·lícules que podríem visionar durant el cinema d’estiu.

Amb la intenció que fos una jornada per a tothom, hi vàrem projectar Alícia de Jan Svankmajer, una revisió fantàstica i a vegades aterradora del conte de Lewis Carrol a partir del la tècnica de Stop Motion.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *