solar_puri1

Aquest proper diumenge, 14 de desembre, us convidem a la sessió vermú que celebrarem al Solar de la Puri. Serà a partir de les 13 h., així que encara us podeu passar abans pel mercat d’intercanvi Trocasec, a la Plaça del Sortidor, i venir-hi després al número 18 del carrer Puríssima Concepció.

Hi haurà musiqueta, begudes (com ara la birra artesana La Puri) i un dinar popular a càrrec del cccbarri. A més, les companyes de l’hort que està creixent desde fa dos mesos al solar ens explicaran aquest projecte.

No t’ho perdis. Un abraçada,

Taller de Ficció

***

Queridas,

Este próximo domingo, 14 de diciembre, os invitamos a la sesión vermú que celebraremos en el Solar de la Puri. Será a partir de las 13 h., así que aún os podéis pasar antes por el mercado de intercambio Trocasec, en la Plaça del Sortidor, y venir después al número 18 de la calle Purísima Concepción.

Habrá musiqueta, bebidas (como, por ejemplo, la birra artesana La Puri) y una comida popular a cargo del cccbarri. Además, las compañeras del huerto que está creciendo desde hace dos meses en el solar nos explicarán este proyecto.

No te lo pierdas. Un abrazo,

Taller de Ficció

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *