nightcleaners

El comité Poble Sec – Raval de la Vaga de Totes organitza aquest divendres 27 de març, a les 19 h., al Centre de Cultius Contemporanis del Barri (c/ Puríssima Concepció, 28), la projecció de The Nightcleaners (1972). Es tracta d’un film col·lectiu, situat a Londres, sobre la campanya de sindicació de les treballadores nocturnes de neteja. El Berwick Street Film Collective, interessat des d’un principi a fer una pel·lícula de support de la lluita, va utilitzar formes reflexives i experimentals per representar políticament aquesta protesta i les subjectivitats i forces que s’hi posaven en joc.

El pas de The Nightcleaners ens permetrà repensar, entre més coses, com pot continuar la lluita començada per la Vaga de Totes l’any passat. La investigadora Montse Romaní s’encarregarà d’introduir la pel·lícula i, a partir de les 20.30 h., d’encaminar el col·loqui. A més, a continuació, Igor Apatrisan oferirà un sopar fet amb plantes silvestres, pel preu de 5 euros, i per al qual cal reservar lloc a apatrisan6669@gmail.com

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *