Benvolgudes,

Aquest diumenge 10 de maig, a partir de les 13 h., celebrarem una festa de primavera al Solar de la Puri (C/ Puríssima Concepció, 18). Comptará amb una sessió vermú, una paella popular a càrrec del CCCbarri, i la primera actuació de Maria Arnal & Marcel Bagés al Poble Sec.

Veïna del Poble Sec i membre del col·lectiu Compartir dóna gustet, dedicat a la recerca, intervenció i difusió de la cultural popular, Maria Arnal ha iniciat junt amb el guitarrista Marcel Bagés un projecte musical que recull, a través de les versions i sonoritats pròpies, un repertori de cançons tradicionals que han passat oralment de generació en generació. Per exemple, una joia com aquest Cant de Batre que podeu veure i escoltar amunt.

No us ho perdeu! Una abraçada!

***

Queridas,

Este domingo 10 de mayo, a partir de las 13 h., celebraremos una fiesta de primavera en el Solar de la Puri (C/ Puríssima Concepció, 18). Contará con una sesión vermú, una paella popular a cargo del CCCbarri, y la primera actuación de Maria Arnal & Marcel Bagés en el Poble Sec.

Vecina del Poble Sec y miembro del colectivo Compartir dóna gustet, dedicado a la investigación, intervención y difusión de la cultura popular, Maria Arnal ha iniciado junto al guitarrista Marcel Bagés un proyecto musical que recoge, a través de versiones y sonoridades propias, un repertorio de canciones tradicionales que han pasado oralmente de generación en generación. Por ejemplo, una joya como este Cant de Batre que podéis ver y escuchar arriba.

No os lo perdáis! Un abrazo!

solar-04-04

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *