Enguany tornem a celebrar la Festa Major i participem dels actes de l’Assemblea de barri del Poble Sec. És la segona vegada consecutiva que el Taller de Ficció col·labora en la ruta popular. En aquesta ocasió, presentarem dues peces audiovisuals que pertanyen al procés de la Plaça de les Navas: Inauguració, que estrenem demà i projectarem de nou aquest dimecres, al Sortidor, i Aquí es aparcamiento

La ruta comença a les 11 del matí a la Plaça de la Bella Dorita, popularment coneguda com Plaça del Molino. Posteriorment hi haurà parades a l’antiga seu del Sindicat de la Indústria de l’Edificació, la Fusta i la Decoració, l’Avinguda Paral·lel, la seu de la societat coral Els Moderns (on podrem gaudir de  l’actuació de la Coral Popular de Poble Sec) i, finalment, el Centre Cívic El Sortidor. Després, l’Assemblea oferirà una paella popular.

Imagen

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *