Aquest any, la ruta popular pel barri va concloure al C.C. del Sortidor amb la projecció d’Inauguració. És l’última peça que hem muntat sobre Navas, feta a quatre pantalles on es barregen discursos, imatges i moments molt diferents sobre un mateix espai. A més, tots aquests materials giren al voltant de l’última inauguració de la plaça, a càrrec de Xavier Trias, la qual va acabar amb una xiulada popular.

Potser per l’enrenou de la jornada i el cansament al final de la ruta, no hem arribat a percebre amb claritat la recepció que hi va tenir. Amb tot, en altre parada, abans de la projecció, va actuar la Coral del Poble Sec, la pràctica de la qual té molts punts en comú amb el TdF. N’hem fet un petit vídeo.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *