Guerra d'aigua

Benvolgudes,

Tornem al Solar de la Puri demà, dimecres 30 de juliol, des de les 19 h., amb altre jornada de jocs i projeccions:

1. A les 19 h., per combatre la calor, muntarem una guerra d’aigua amb les criatures de Puríssima Concepció. Vine ben armat (amb globus i pistola), i disposat a mullar-te!

2. A continuació, de 21 a 22 h., posarem una taula de gazpachos per recuperar forces. Hi afegeix el que vulguis per completar el pica-pica.

3. Finalment, un cop es faci de nit, donarem a escollir entre dues pel·lícules (una més seriosa [El meu veí Totoro] i una altre més divertida [El circ]), l’elecció de les quals té a veure amb una peça que projectarem just abans. Es tracta de petits fragments d’una entrevista que li vàrem fet a dues joves veïnes del carrer: Saïda i Doa. Si pots, emporta’t cadira o coixí!

Ens hi veiem. Un abraçada!

***

Queridas,

Volvemos al Solar de la Puri mañana, miércoles 30 de julio, desde las 19 h., con otra jornada de juegos y proyecciones:

1. A las 19 h., para combatir el calor, montaremos una guerra de agua con las criaturas de Puríssima Concepción. Ven bien armado (con globos i pistola), y dispuesto a mojarte.

2. A continuación, de 21 a 22 h., pondremos una mesa de gazpachos para recuperar fuerzas. Añade lo que quieras para completar el pica-pica.

3. Por último, una vez se haga de noche, daremos a escoger entre dos películas (una más seria [Mi vecino Totoro] y otra más divertida [El circo]), cuya elección tiene que que ver con una pieza que proyectaremos justo antes. Se trata de pequeños fragmentos de una entrevista que le hicimos a dos jóvenes vecinas de la calle: Saïda i Doa. Si puedes, tráete silla o cojín!

Nos vemos allí. Un abrazo!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *