El meu veí Totoro

Puríssima Concepció sembla ser dels últims llocs del Poble Sec on les criatures juguen al carrer. Encara no hi ha terrasses ni turistes. Tot i així, ens han explicat que anys enrere hi havia molt més nens que l’inundaven, però que a poc a poc algunes famílies hi han estat expulsades o han anat marxant.

Durant la entrevista que li varem fer a dues nenes crecudes a Puríssima, Saida i Doa, ens varen dir que els agradaria omplir el buit deixat pels enderrocament amb cases per la gent sense sostre i, potser, amb una piscina. En intentar traduir aquests desitjos amb una pel·lícula, vàrem arribar a la màgia de Miyazaki i a la tendresa de El meu veí Totoro. El 30 de juliol, en companyia i envoltades per una càlida nit d’estiu, un plàstic a terra va ser prou per convertir el solar en la platea de cinema.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *