Fankiewennie

Benvolgudes,

Aquest dissabte 1 de novembre, a partir de les 19 h., muntarem al Solar de la Puri una castanyada, amb vi i refrescos, i projectarem una pel·lícula de Halloween per a criatures i adultes: Frankenweenie (Tim Burton, 2012). També passarem fragments d’una entrevista que li vàrem fer a Juli, un veí del Poble Sec que travessa el carrer Puríssima Concepció tots els dies, amb la seva gossa.

Frankenweenie és film d’animació, en blanc i negre, que reconstrueix la novel·la Frankestein o el modern Prometeo (1818), de Mary Shelley. Ho fa amb un noi de deu anys, amant de la ciència, que es diu Víctor, i el seu gos Sparky.

Us hi esperem, com sempre.

***

Queridas,

Este sábado 1 de noviembre, a partir de las 19 h., montaremos en el Solar de la Puri una castañada, con vino y refrescos, y proyectaremos una película de Halloween para criaturas y adultos: Frankenweenie (Tim Burton, 2012). También pasaremos fragmentos de una entrevista que le hicimos a Juli, un vecino del Poble Sec que atraviesa la calle Puríssima Concepció todos los días, con su perra.

Frankenweenie es una película de animación, en blanco y negro, que reconstruye la novela Frankenstein o el moderno Prometeo(1818), de Mary Shelley. Lo hace con un niño de 10 años, amante de la ciencia, llamado Víctor, y su perro Sparky.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *