aquí es aparcamiento_guiió_2

Per enregistrar i muntar la peça Aquí es aparcamiento, que es va exposar al desembre a la Sala d’Art Jove, i que vam projectar també -dues vegades- al Centre de Cultius Contemporanis del Barri (CCCbarri) i a l’espai de trobada veïnal “Fem un cafè” (a càrrec del Pla Comunitari, al C.C. Sortidor), vam idear el següent procediment:

1. Vam construir tres personatges que presentaven, davant de la Plaça de les Navas i de l’aparcament que s’ha fet a sota i que va condicionar tant la seva planificació, usos ben diferents, i així doncs, diferents maneres de habitar i transitar el barri.

2. Aquest personatges “van trucar” al parquing per demanar-los informació que es correspongués amb les seves “necessitats”; nosaltres, alhora, vam enregistrar aquestes converses.

3. Després vam transcriure les trucades i editar una mica els textos resultants; i a continuació, vam anar tallant i pegant -literalment- les parts que més ens interessavem per tal de composar una mena de guió.

4. Finalment, aquest document va recolzar la reconstrucció ficcional que surt a la peça, rodada i muntada a la tardor.

aquí es aparcamiento_guió_1

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *